rgnbg

Het begin van de Jacuzzi

Een bubbelbad is een bad voorzien van leidingen, een elektrische pomp en waterstralen. De pomp circuleert het water door de leidingen met behulp van een onderwater aanzuigfitting en diverse onderwater jets. Elke jet bevat een venturi, een geventileerde vernauwing in de buurt van de opening die lucht injecteert in het water. In de meeste gevallen kan de lucht-water worden ingesteld – een centrale besturing, elke jet of beide sites.

In 1968, Roy Jacuzzi uitgevonden en op de markt gebracht de eerste self-contained, volledig geïntegreerd bubbelbad door het opnemen van stralen in de zijkanten van het bad. Jacuzzi is het handelsmerknaam voor de uitvinding. De jacuzzi merk wordt weergegeven in zowel de Oxford en Webster’s woordenboeken, het herkennen Jacuzzi als de uitvinder van het bubbelbad. De Jacuzzi Bros introduceren hun whirlpool in Californië de Orange County Fair. Naast de eerste whirlpoolbad patent. De Jacuzzi Company heeft 250 wereldwijde patenten voor vooruitgang in pompsystemen, jet technologie, lucht controles en product design.

De geschiedenis van het jacuzzi bedrijf begint in de vroege jaren 1900 toen de jacuzzi broers emigreerde naar Californië uit Italië. De broers uitvinder van de eerste gesloten cabine, hoogdekker, die mail voor de US Postal Service, evenals passagiers vervoerd. De uitvinder broers later maakte grote vooruitgang in de agrarische pomp industrie en natuurlijk in het bubbelbad industrie.

Begin in de vroege jaren 1900, toen de zeven Jacuzzi broers emigreerde naar Californië uit Italië. De broers grote vooruitgang geboekt in de luchtvaart door het uitvinden van de eerste gesloten cabine eendekker, die mail voor de US Postal Service, evenals passagiers uit de San Francisco Bay Area naar Yosemite National Park uitgevoerd. Integratie van hun hydraulische inzicht, Jacuzzi Brothers, als ze zouden komen in 1920 bekend, later maakte opmerkelijke vooruitgang in de agrarische pomp industrie, wat leidde tot een uitvinding die een iconische armatuur in de Amerikaanse huizen van vandaag blijft.

In 1956, de familie hydraulische kennis bleek van onschatbare waarde bij het maken van een draagbare hydrotherapie pomp, die ze gebruikt om het probleem van een familielid met artritis te behandelen. Van die aanvraag werd een kleine niche bedrijf is ontwikkeld door het verstrekken van de J-300, een draagbare pomp, aan ziekenhuizen en scholen.

De pioniersgeest van de originele Jacuzzi broers was levend en wel in de derde generatie familielid Roy Jacuzzi, die ’s werelds eerste bubbelbad uitgevonden in 1968. Als tiener begon hij te werken in het familiebedrijf in een verscheidenheid van klussen, echt leren hoe het bedrijf werkte vanaf de grond opgebouwd. In 1968, zijn passie voor design en techniek ontstond toen hij uitgevonden en op de markt van de ’s werelds eerste volledig geïntegreerde bubbelbad, bekend als de Romeinse. Sensing dat Amerikaanse consumenten waren op weg naar een nadruk op gezondheid, fitness en recreatie, de bepaald Jacuzzi gevent zijn uitvinding een voor een op districtsniveau beurzen en beurzen. Terwijl zijn familieleden keek met zowel verbazing en verrukking, Roy langzaam – en bijna in zijn eentje – creëerde een gloednieuwe industrie. De Romeinse bubbelbad werd een icoon van vrijgevochten ontspanning in de jaren 1970 … en het merk Jacuzz i® werd altijd ingeprent in de Amerikaanse geest.

Comments are closed.