rgnbg

Heeft uw café nieuwe werknemers nodig?

Met de zomer in het vooruitzicht ziet u het waarschijnlijk alweer voor u. De zon die volop schijnt, vervolle terrassen, genietende consumenten, én een groeiende omzet. Maar deze genereert u natuurlijk niet zomaar. Het zomerseizoen brengt ook extra moeite met zich mee. Zo moet u zeer waarschijnlijk nieuw personeel aannemen. En het liefst doet u dit op een tijdelijke basis. In de winter heeft u hen namelijk niet meer, of in veel mindere mate nodig. Om dit te kunnen realiseren kunt u gebruik maken van horeca payroll. Want via een payrollbedrijf kunt u werknemers aannemen en verlonen op basis van de uitzend cao. Wat inhoudt dat u gedurende 78 werkweken op elk gewenst moment afscheid kunt nemen van uw nieuwe werknemers. Ook bent u niet de dupe wanneer één van u nieuwe werknemers onverhoopt ziek wordt en in de ziektewet terecht komt. Dit alles regelt het payrollbedrijf namelijk voor u. Daarnaast heeft u het natuurlijk erg druk in de zomer, en wanneer u dan ook nog eens de personeelsadministratie erbij moet doen wordt het allemaal wel heel erg veel. Ook hiervoor biedt payroll een oplossing, zij nemen namelijk alle administratie rondom het personeel van u over, zodat u tijd heeft om uw personeel aan te sturen en ook eens regelmatig een praatje kunt maken met uw klanten.

Comments are closed.