rgnbg

Hardloopartikelen kopen

Hardloopschoenen, triathlonartikelen, hardloopkleding en accessoires

Hardloopartikelen.nl is een online hardloop- en triathlonwinkel van sporters voor sporters. Gespecialiseerd in hardloopschoenen, hardloopkleding en triathlonartikelen. U vindt bij ons de nieuwe collectie met minimaal 10% korting ten opzichte van de winkelprijs. Collecties van voorgaande jaren vindt u in de categorie ‘Sale’ en bieden wij met 30% tot 70% korting aan. Daarnaast hebben we een groot assortiment van hardloopaccessoires zoals drinkgordels en running caps. Ons assortiment hardloopschoenen bestaat uit neutrale- en antipronatie hardloopschoenen van de topmerken Brooks en Mizuno. Bij bestellingen boven de vijftig euro betaalt u geen verzendkosten en voor bestellingen onder de vijftig euro berkenen wij vaste lage verzendkosten van 4 euro. De artikelen worden binnen drie werkdagen bij u thuis bezorgd. En aangezien alle op de website vertoonde producten in voorraad zijn kunnen wij, in tegenstelling tot sommige concurrenten, deze belofte ook nakomen.

Overjarige collectie hardloopschoenen en hardloopkleding met kortingen tot 70%

De nieuwste collecties hardloopschoenen voor heren en voor dames bieden wij altijd met tenminste 10% korting in de webshop aan. Om geld te besparen zonder dat ten koste gaat van uw gezondheid en / of sportprestaties, doet u er verstandig aan om overjarige hardloop- of triathlonartikelen te kopen. Op de modellen van 2012 krijgt u tenminste 30% korting. Op de oudere modellen dan 2012, hanteren wij 40% tot 70% korting. Bovendien bieden wij u de laagste prijs garantie: indien u hetzelfde artikel bij een andere winkel goedkoper aantreft, dan bieden wij u hetzelfde sportartikel voor dezelfde prijs aan. Wij verwelkomen u graag als klant. Kijk voor het complete assortiment van wetsuits, tri-suits, heupgordels, hydratatieproducten, hardloopkleding, wielrenkleding en hardloopschoenen in onze webshop.

Groot aanbod topmerken voor hardlopers, zwemmers, wielrenners en triathleten

Bij Hardloopartikelen.nl vindt u een groot aanbod hardloop- en triathlonartikelen van alleen ’s werelds beste merken. Onze hardloopschoenen en hardloopkleding zijn van de merken Brooks, Mizuno en Zoot. Ons assortiment wetsuits zijn van het merk Zoot. Onze heupgordels zijn van de merken FuelBelt en Ultimate Direction. Wanneer u veel en lang traint, dan is sportvoeding noodzakelijk. Ons assortiment gels, sportrepen en sportdranken zijn van de merken Powerbar en Squeezy. De innovatieve capsules van SaltStick voorkomen dat u tijdens lange inspanningen kramp krijgt. Voor de wielrenners en triatleten hebben we de beste tijdritsturen / opzetsturen van het merk Profile Design.

Bron: http://www.hardloopartikelen.nl

Comments are closed.