rgnbg

Groot in opvang van kleintjes

Wanneer u op zoek bent naar een uitstekend kinderdagverblijf Zwolle waar u blindelings u kind kunt vertrouwen bent u bij Kinderdagverblijf De 7 Dwergen aan het juiste adres. Bij Kinderdagverblijf De 7 Dwergen vinden wij een aantal zaken essentieel. De laagste prijs, wij bieden u een vaste lage prijs per uur. De ruimste opvangtijden, wij bieden de langste openingstijden van Zwolle, bij ons ben je welkom vanaf half 7 s’ochtends tot 7 uur s’avonds. De meest flexibele opvang, u kunt afwijkend van uw contract gewoon een dagje extra de opvang inschakelen wanneer het nodig is en ook een dagje ruilen is geen probleem. Genoeg ruimte, wij zorgen ervoor dat uw kind de juiste opvang krijgt. De hoogste kwaliteit, hulp bij het regelen en kunt u altijd langskomen en proberen. 

Mijn kinderen gaan er met veel plezier heen

Ik ben een alleenstaande moeder en heb twee dochtertjes.Ik werk zelf veel waardoor ik mijn lieve kinderen bij het kinderdagverblijf achter moet laten. Ik heb al verschillende kinderdagverblijven geprobeerd maar mijn kinderen zijn nog nergens met zoveel plezier naar toe gegaan als naar Kinderdagverblijf de 7 dwergen! Dus niet alleen ik ben erg tevreden over Kinderdagverblijf de 7 dwergen, mijn kinderen ook. En dat is eigenlijk het belangrijkste voor mij.

Voor meer informatie over Kinderdagverblijf de 7 dwergen kunt u terecht op de website of telefonisch contact op nemen.

Comments are closed.