rgnbg

Gratis oversluitcheck

Je hoort overal op verjaardagen dat mensen een huis gekocht hebben en maar heel weinig betalen per maand aan hypotheek. Dit komt natuurlijk door de extreem lage hypotheekrente die momenteel gehanteerd wordt.  Er handig als jij een huis wilt gaan kopen, maar wist je dat het vaak ook loont om je huidige hypotheek over te sluiten naar een andere geldverstrekker met de huidige lage rentes? Of dit rendabel is, is natuurlijk afhankelijk van een hoop factoren. In veel gevallen zal er namelijk een boeterente gerekend worden door de huidige geldverstrekker wanneer deze hypotheek overgesloten gaat worden. Verder zit je natuurlijk met diverse kosten die je moet maken wanneer je je hypotheek wilt oversluiten. Denk hierbij aan kosten voor hypotheekadvies, de taxatie en de notaris. Deze kosten kunnen uit eigen zak betaald worden, maar in veel gevallen is het ook mogelijk om deze kosten mee te financieren. In dit geval is je hypotheek in het begin wel wat hoger als je huidige hypotheek. Maar toch is je maandlast een stuk lager waardoor je met oversluiten op langere termijn goedkoper uit bent. Verwachte je op korte termijn te gaan verhuizen dan is oversluiten vaak geen goede oplossing.

Ben je benieuwd of oversluiten voor jou interessant is maar wil je niet direct een afspraak inplannen? Harms & Bakx is een onafhankelijke hypotheekadviseur uit Apeldoorn. Ze hebben een oversluitcheck online staan waar je makkelijk en snel kan beoordelen of oversluiten in jou situatie zinvol is.  Wanneer het wel zinvol is en je dus flink kan besparen op je maandlasten dan kun je direct een afspraak met ze inplannen. Dit kan telefonisch, via videobellen of een afspraak bij jouw thuis of op kantoor.

Harms & Bakx

Harms& Bakx is een geheel onafhankelijk financieel advieskantoor. Ze geven hypotheekadvies in Apeldoorn, Kampen en omgeving. Ook voor vragen en advies met betrekking tot alle verzekeringen kun je bij ze terecht.

 

Harms & Bakx

De Eglantier 404
7329DL Apeldoorn
T. 055-3030629

Ida Gerhardtstraat 28
8264DW Kampen
038-7731000

info@harmsbakx.nl

Comments are closed.