rgnbg

goede koffie uit goede koffiebekers

Bij KoffiebekerDirect laten wij niet uw goede koffie uit slechte koffiebekers drinken. Bij ons staat kwaliteit boven aan en bestelt u al uw koffiebekervarianten snel, makkelijk én scherp geprijsd. Onze koffiebekers zijn representatief, functioneel, hygiënisch en bovendien zijn al onze koffiebekers optimaal recyclebaar. Je hebt bij ons de keuze uit plastic koffiebekers en kartonnen koffiebekers waarbij het bedrukt en onbedrukt in diverse verschillende kleuren verkrijgbaar is. Bij KoffiebekerDirect kunt u ook terecht voor koffiebeker accessoires als roerstaafjes, tray’s en bekerhouders. Zo kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen om alle mogelijkheden te bespreken.

Onze kartonnen koffiebekers met uitstraling

KoffiebekerDirect is dé specialist in kartonnen koffiebekers. Wij leveren onze kartonnen koffiebekers in uiterst solide wat geschikt is voor warme en koude dranken, en ook nog eens prettig is in gebruik. Onze kartonnen koffiebekers zijn in verschillende gangbare prints verkrijgbaar, maar wij kunnen ze ook voorzien van uw eigen bedrijfscommunicatie. Door telefonisch contact op te nemen kunnen onze specialisten u alles vertellen over de uitgebreide mogelijkheden om de kartonnen koffiebekers te voorzien van bedrukking.

Wilt u nou meer weten over de plastic koffiebekers, kartonnen koffiebekers of andere informatie? Dan kunt u altijd terecht op de onze website en kunt u telefonisch contact op nemen met een van onze medewerkers.

Comments are closed.