rgnbg

Geurtjes, Lekkere Goedkope Geurtjes!

Geurtjes Aankopen? Wie houdt er niet van een lekker geurtje? Misschien hou je wel van meerdere geurtjes, alleen…de prijs valt ietwat tegen natuurlijk! Vandaar dat de meeste mensen geen ganse voorraad parfums in de kast hebben staan! Maar wat als ik u geurtjes kan aanbieden waarvoor u nog niet eens de helft betaalt van wat u in de winkel of zelfs in uw online shop aankoopt? Zou dat niet fantastisch zijn dat de prijzen zo laag waren dat je je meerdere geurtjes kunt permitteren? Eén nieuw geurtje voor elke nieuwe dag die aanbreekt!

Waar komen de geurtjes vandaan?   Wel, Het zit zo dat de “gekende merken” hun waar aankopen bij één en hetzelfde bedrijf. Meestal gaat het om merknamen van grote modehuizen. Die houden zich bezig met mode en gaan heus géén nieuwe geurtjes ontwikkelen. De parfumlijn is natuurlijk voor hun een extra grote inkomstenbron. Daarom laten zij een geurtje ontwikkelen en daar geven ze dan hun eigen naam aan. De reclame doet de rest. Maar wie betaalt de reclame uiteindelijk, denk je?

Waar komen ONZE geurtjes dan vandaan? Haha, wij doen net hetzelfde, we kopen onze waar aan bij hetzelfde bedrijf MAAR het grote verschil is dat wij geen dure reclames op TV of radio lanceren. Op die manier betaalt u werkelijk stukken minder voor uw favoriete geurtjes!

Spreek je wel degelijk over parfum? Absoluut en héél zeker!De reclamekosten & verpakkingskosten bij de “gekende merken” liggen zodanig hoog dat je zelfs niet eens parfum geurtjes aankoopt, maar een lager kwaliteit eau de parfum(kijk maar eens op uw flesje of verpakking). Bij ons krijg je een Parfum voor minder dan de helft van de prijs (20% parfumconcentraat voor de kenners…)

Nog twijfels? Minder betalen en dus een hogere kwaliteit aan geurtjes aanschaffen! Vele tevreden klanten wereldwijd hebben reeds de beste keuze gemaakt! Twijfel niet!

Comments are closed.