rgnbg

Ga een middag vliegen!

Een middag vliegles!

Op zondagmiddag een geweldige dagje uit beleven met de familie op het vliegveld van Hilversum bijvoorbeeld! Met de familie lekker naar Hilversum toe voor een middag vliegles. Het levert ontzettend leuke foto’s, ervaringen en video’s op! Vliegles kan ook in Teuge, Rotterdam of Lelystad.

Hoe ziet een vliegles eruit?

Het zelf vliegen met familie is iets dat ontzettend leuk is en je ook dichter bij elkaar brengt. In het vliegtuig Falke kan je bijvoorbeeld een extra passagier meenemen die dan 30 minuten samen met jou in het vliegtuig mee kan. De vlieglessen beginnen allemaal met een introductie les door een ervaren piloot, die legt jou van alles uit omtrent het vliegtuig, de vlucht en leert je handige kneepjes die je direct kan toepassen tijdens het vliegen.

Waarin kan ik vliegen?

Vliegen kan in verschillende vliegtuigen, maar je kan niet in ieder vliegtuig vliegen op ieder vliegveld, dus dat dien je vooraf goed uit te zoeken. De mogelijke vliegtuigen zijn de Falke, de Diamond Katana, de Cessna 150 en de Cessna 172. Deze vier vliegtuigen hebben ieder een identiek karakter. Zo kan je in de Falke genieten van prachtig uitzicht vanwege de grote ramen en is de Diamond Katana gemaakt voor de echte snelheidsmonsters. Voor iedereen is er een geschikt vliegtuig!

Wat kost een vliegles ongeveer?

Het nemen van een vliegles is afhankelijk van de vlieglesschool die je benadert. Om een voorbeeld te noemen: bij de ervaren vliegsschool Vlieglesdeal.nl, kan je namelijk vliegen vanaf  €99. Dan kan je maar liefst 30 minuten vliegen rondom Hilversum en krijg je een ruime introductiecursus. Een vliegles kan max. €200 zijn en wellicht als je met je familie komt dat je een groepskorting kan ontvangen!

Comments are closed.