rgnbg

Fraude met kilometers

Bij ons op de onderneming heeft er afgelopen jaar een enorm conflict plaatsgevonden tussen een aantal werknemers en de baas van ons bedrijf. Mijn baas had deze werknemers namelijk een auto van het bedrijf gegeven, waarmee zij alleen mochten rijden in dienst van het bedrijf. Echter gebruikte de werknemers de auto ook voor andere dingen, en tankten zij ook in hun eigen auto met de tankpas van het bedrijf. Op deze manier is er veel gefraudeerd, en dit heeft het bedrijf ook enorm veel geld gekost. Hedendaags hebben alle auto’s van het bedrijf de beschikking over een kilometer registratie, waardoor dit niet meer kan gebeuren!

Fraude onder werknemers

Het is een probleem dat bij meerdere bedrijven voorkomt. Het is dus zaak om als ondernemer al jouw werkauto’s te voorzien van kilometer registratie. Op deze manier kun je altijd jouw werkauto’s volgen, en heb jij altijd een goed inzicht van waar jouw werknemers zich bevinden. Op deze manier kunnen werknemers niet meer frauderen met hun werkauto. Kilometer registratie is dus de ideale oplossing voor de ondernemer!

Wil jij meer informatie over deze ritregistratie en ben jij benieuwd wat ritregistratie voor jou kan betekenen? Bekijk dan snel de website van de specialist!

 

Comments are closed.