rgnbg

Facebook account aanmaken

Je bent dus eindelijk over de streep getrokken om toch ook maar een Facebook account aan te maken? Het wordt de laatste jaren steeds moeilijker om Facebook te ontlopen, ook al wil je nog zo graag. Vrienden regelen vanalles via Facebook en jij word elke keer uitgesloten. Bedrijven starten acties waar je alleen maar mee kan deelnemen wanneer je een Facebook account hebt. Speciale evenementen waar je je alleen maar via Facebook voor kan inschrijven. Het houdt niet op en je bent nu dus eindelijk overgehaald.

Een nieuw account aanmaken op Facebook is niet moeilijk. Zodra je naar de website gaat kom je gelijk op een pagina terecht waar je kunt inloggen of waar je je kunt registreren. Bij het registreren vul je je gegevens in en je account wordt direct aangemakt.

In je email ontvang je je activatie code waarmee je jouw nieuwe Facebook account kunt activeren. Zodra je hier op hebt geklikt word je geleid naar de pagina en is je account klaar om te starten.

Het kan zijn dat er tijdens het registratieprocess iets verkeerd is gegaan. Meldingen als “Sorry, we are not able to process your registration.” komen geregeld voor en zorgen voor veel onrust. In veel gevallen betekend het dat er een probleem was bij het aanmaken van jouw account in hun database. Het beste is om een uurtje af te wachten of de registratie alsnog voltooid wordt. Gebeurd dit niet dat moet je het nog maar een keer proberen.

Bij aanhoudende problemen kun je contact opnemen met Facebook zelf. Zij zullen je dan helpen bij het aanmaken van je account.

Comments are closed.