rgnbg

Een vergaderlocatie in Zaandam

Bent u op zoek naar een locatie in Zaandam waar u een vergadering kan houden? U bent bij Proeverij de Koekfabriek aan het juiste adres. De Koekfabriek heeft een prachtige vergaderlocatie in Zaandam. De ruimte kunt u ook gebruiken voor andere gelegenheid, zoals recepties en feesten.

Vergaderruimte bij de Koekfabriek

Proeverij de Koekfabriek heeft een vergaderruimte die van alle gemakken voorzien is. Zo beschikt de ruimte over veel opties die u helpen om de vergadering zo goed mogelijk te laten verlopen. Er is een beamer aanwezig waarvan u gebruik kunt maken, maar ook meerdere flipboards, een printer met kopie functie, een geluidsinstallatie, een eigen toiletgroep en ook voldoende contact dozen voor het aansluiten van laptops. Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u dineren, maar ook organiseren ze borrels, jazz-avonden, kerstmarkten en meer. Wilt u geen vergadering plannen, maar een receptie of feest? Dan heeft Proeverij de Koekfabriek ook veel opties voor u.

Meer weten over de mogelijkheden

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij Proeverij de Koekfabriek? U kunt naar de site gaan of contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor een vergadering, receptie of feest. Proeverij de Koekfabriek staat graag voor u klaar en denkt met u mee over het vergaderen in Zaandam.

 

Comments are closed.