rgnbg

Een vakantie in een lodge tent

Een lodge tent is een grote tent uitgerust met allerlei luxe. Veel mensen houden er niet van om primitief te kamperen in een tentje en met een wc rol onder de arm naar de wc te lopen. Veel mensen houden er toch meer van om wat luxe te hebben, een lekker zacht bed en ’s morgens gewoon gezellig een goede bak koffie.┬á

Verspreid over de beste campings van Frankrijk

Villatent heeft hiervoor een aantal lodgetenten verspreid over Frankrijk, niet alleen de tenten beschikken over de nodige luxe maar ook de campings zijn uitgezocht op basis van gezelligheid, een goed zwembad en een mooie ligging. Je zult in een lodgetent van villatent altijd een geweldige vakantie beleven.

Campings zijn geselecteerd

De lodgetenten zelf is uitgerust met de meest goede meubels, een prachtige boxspring en een nespresso apparaat voor een goede koffie in de ochtend. Daarnaast hangt er buiten een hangmat en zijn de meubels allemaal gemaakt van prachtig steigerhout. De vloeren zijn met hout ingelegd zodat je geen last hebt van een vervelend zeil en je heerlijk kunt genieten van een mooie vakantie. Het weer zal in Frankrijk ook niet tegenvallen. Je beleefd de gezelligheid van een camping met alle luxe van een mooi appartement. De ideale vakantie voor iedereen.

Comments are closed.