rgnbg

Een moderne versie van het zonnescherm

In deze zonnige maanden is het belangrijk dat je de schaduw goed opzoekt. Te lang in de zon zitten is niet goed voor de huid en de gezondheid. Je bent binnen no time verbrand of loopt een zonnesteek op. Daarom is het belangrijk dat je ook in de tuin een schaduwplekje kunt creëren. 

Veel mensen lossen dit op door een mooi zonnescherm of een mooie markies op te laten hangen. Maar je ziet ze steeds vaker, de mooie shade sails. Zoals de naam al zegt zijn dit zeilen die een schaduwplek creëren in de tuin. Het zijn een soort vrijstaande zonneschermen die ontzettend mooi ontworpen zijn. Ze zijn heel modern en ontzettend stevig. 

Bij iedere weersomstandigheden

Bij het ontwerp is goed nagedacht over de weersomstandigheden in Nederland. Bij slecht weer, regen, onweer en zware windstoten kan dit zonnescherm blijven hangen. Het is ontwikkeld met veel nadruk op flexibiliteit en veiligheid waardoor het zonnescherm zorgeloos kan blijven hangen.

Het zonnedoek staat vrijwel bij ieder huis mooi, ook de inrichting van de tuin hoeft niet uit te maken. Het is een neutraal ontwerp dat bij iedere stijl goed zou moeten staan. De kleur, grootte en het materiaal bepaal je volledig zelf. Dit doe je door middel van een 3D Ontwerp programma op de website van Soliday. 

Comments are closed.