rgnbg

Een lange treinreis

Dennis, 21 jaar, gaat op bezoek bij zijn tante in Maastricht. Hij woont zelf in Den Haag en is nog niet in het bezit van een rijbewijs dus hem wacht een lange treinreis  naar het mooie Limburg. Dennis heeft er echter veel zin in want hij heeft zijn tante nu al ruim een half jaar niet meer gezien. Hij kan niet wachten om weer mooie oude verhalen met haar op te halen.

Ter voorbereiding van zijn treinreis gaat Dennis langs het winkelcentrum in de stad om inkopen te doen. Hij wil wat leuks te lezen halen en gaat daarom langs de boekenwinkel om tijdschriften te kopen. Hij is een groot voetballiefhebber dus de keuze om de voetbal international te kopen was al snel gemaakt. Dennis vind de column van Nico Dijkshoorn altijd het leukst om te lezen. Naast de voetbal international besluit Dennis ook om een autotijdschrift te kopen. Nadat Dennis in de boekenwinkel is geweest gaat hij nog even langs de bakker om lekkere broodjes voor onderweg te kopen. Bij de bakker komt Dennis nog een goede vriend tegen die hem eraan helpt te herinneren om niet ze oordopjes te vergeten voor de treinreis.

Om twaalf uur in de middag begint dan eindelijk de treinreis naar Maassticht en Dennis is ruim op tijd op het station in Den Haag. Eenmaal in de trein aangekomen kiest Dennis een goede zitplaats uit en haalt hij de tijdschriften en broodjes uit zijn rugzak. Dennis is een liefhebber van de radiozender 100 nl en gaat snel op zijn mobiel opzoek naar de radiozender. Online radio is ontwikkeld zodat mensen overal ter wereld toegang hebben tot hun geliefde radiozenders. Met een lekker muziekje op, een leuk tijdschrift en heerlijke broodjes verloopt de reis erg voorspoedig en voordat Dennis het eigenlijk beseft is hij al bijna aangekomen in Maastricht.

Comments are closed.