rgnbg

Een ervaren schildersbedrijf in Maastricht

Bent u op zoek naar een ervaren schildersbedrijf in Maastricht? Ger van Glabbeeck heeft zijn schildersopleiding in 1987 succesvol afgerond en is sinds die tijd werkzaam als schilder. Op dit moment heeft hij zijn eigen eenmanszaak en is schilderen nog steeds zijn grootste passie. Als u kiest voor dit kleine, maar ervaren schildersbedrijf, bent u verzekerd van een geweldige service. Het heeft nog steeds de charme van een eenmanszaak maar met de professionaliteit van een grote onderneming.

Bij welke schilderklussen kunt u bij Ger van Glabbeeck terecht?

Allereerst kunt u voor diverse binnen- en buitenschilderwerken bij Ger terecht. Daarnaast is hij ook gespecialiseerd in restauratie- of renovatiewerken van hout. Ook uw wandafwerking of het opstellen van een onderhoudsplan valt onder zijn specialiteiten. Hierdoor weet u precies wanneer het weer tijd is voor een schildersbeurt, zodat u de houtrot volgende keer voor bent.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit kleine maar servicegerichte schildersbedrijf? Ga dan zeker naar de website van Ger van Glabbeeck Schilderwerken. Als u vragen hebt kunt u uw gegevens achterlaten in het contactformulier. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw vraag te beantwoorden.  Bent u nu al overtuigd van de kracht van deze eenmanszaak? Vraag dan online een offerte aan en krijg een transparant overzicht van de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Comments are closed.