rgnbg

Een daisy speler kopen?

Bent u slechtziend of kent u iemand die dat is of misschien wel blind is? Dan weet u als geen ander dat er erg veel beperkingen zijn voor diegene of voor uzelf. Dingen die voor anderen zo simpel en vanzelfsprekend zijn, is voor deze mensen niet altijd zo vanzelfsprekend. U kunt bijvoorbeeld denken aan klokkijken. Tegenwoordig zijn er erg veel hulpmiddelen die het zo gemakkelijk mogelijk maken voor slechtzienden. Wat dacht u bijvoorbeeld  van een daisy speler? Een daisy speler leest niet alleen cd’s, maar ook USB-sticks. De daisy speler werkt op een zeer gemakkelijke manier en het volume, de spraaksnelheid en de toonhoogte is naar wens in te stellen. Een daisy speler kopen? Bij Low Vision Shop bent u aan het juiste adres. 

Low Vision Shop

Low Vision Shop streeft er naar om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit is dan ook te zien aan de uitstekende service en begeleiding bij het kopen van nieuwe producten. Met de hulpmiddelen van Low Vision Shop wordt het voor u een stuk gemakkelijk gemaakt en kunt u bijvoorbeeld eenvoudig boeken, cd’s en andere apparatuur ‘lezen’ en beluisteren.

Een daisy speler kopen?

Wilt u een daisy speler kopen? Bij Low Vision Shop bent u aan het juiste adres. Meer weten? Klikt u hier voor de website.

Comments are closed.