rgnbg

Dekbedovertrekken voor mooi opgemaakte bedden

Ik hou ervan om mijn bed mooi op te maken. Lekker veel kussens en mooie plaids. Mijn bed is altijd netjes en uitnodigend om in te gaan liggen. Het is fijn om in de winter onder een heerlijk warm dekbed te liggen met een gezellig plaid en in de zomer onder een luchtig dekbed overtrek met zachte kleurtjes. 

Omdat je natuurlijk regelmatig je bed moet verschonen vind ik het ook fijn om meerdere dekbed overtrekken in huis te hebben, hierdoor kan je ook variëren in opmaken en stijl. Ook heb ik graag exclusieve dekbedovertrekken, deze zijn van zeer goede kwaliteit en iets bijzonderder dan saaie witte of andere kleuren dekbedden.

Mijn dekbedden moeten van katoen zijn, of van zijde. Op deze manier houd je het lekker warm en word het niet plakkerig. Zijde is goed voor de huid en voor de haren. Ook is het beide heel fijn en heerlijk om onder te slapen, het is warm in de winter maar luchtig in de zomer. Voor alle seizoenen geschikt.

Printjes, kleurtjes en hippe vormen heb in vele soorten en maten in huis. Mijn bed ligt er altijd schoon, netjes en opgeruimd bij. Met mooie kussentjes als accessoires en een heerlijk plaid om dit af te maken. Ik houd er van om in een mooi opgemaakt bed te slapen.

Comments are closed.