rgnbg

De pijn in uw voet tegengaan met therapiesokken

Heeft u al tijden pijn aan de onderkant van uw voet en weet u niet goed hoe u dit kunt oplossen? Uiteraard is het belangrijk om goede schoenen te dragen, die comfortabel zitten en uw voeten voldoende ondersteuning bieden. Zitten uw huidige schoenen erg comfortabel maar zou u iets meer ondersteuning kunnen gebruiken? Dan is een inlegzooltje ook een goede optie. Maar wist u ook dat er tegenwoordig therapiesokken zijn die de pijn in de onderkant van uw voet kunnen verminderen? Op deze manier weet u zeker dat u er alles aan doet om de pijn te voorkomen.

Hoe werken therapiesokken?

Therapiesokken zorgen ervoor dat uw huid wordt beschermd van druk van buitenaf. Hierdoor zullen uw klachten verminderen. Deze sokken zijn door het Franse bedrijf MCCB uitgevonden en worden inmiddels al op meer dan 900 adressen verkocht.  Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, waardoor u altijd wel een variant kunt vinden die geschikt is voor uw specifieke klachten.

Lees meer op de website van Therapiesokken.nl

Wilt u meer informatie over de verschillende soorten therapiesokken? Ga dan zeker eens naar de website van Therapiesokken.nl Hier vindt u tevens een handig instructiefilmpje en de “pijnlocatie zoekhulp”. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker om te bepalen waar de pijn vandaan komt en welke therapiesokken het meest geschikt voor u zouden zijn. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Pijn aan onderkant voet.

 

 

Comments are closed.