rgnbg

De Ierse modeketen Primark

Er zijn veel kledingwinkels te vinden in Nederland. Iedere winkel beschikt weer over een ander assortiment met andere kleding, andere merken enzovoort. Dit is dan ook het punt waar op deze winkels zich van elkaar onderscheiden. Ook de prijsklasse kan van elkaar verschillen. Voor kleding in een lage prijsklasse kun je terecht bij de Primark.

Over Primark
Primark, in Ierland ook wel Penneys genoemd, werd in 1969 opgericht. In dit jaar opende de Primark zijn eerste winkel in Dublin. Binnen een korte periode werden nog vier vestigingen geopend, en met succes. Deze winkelketen is zo enorm gegroeid dat het vandaag de dag over meer dan 235 winkels beschikt. Deze winkels kun je vinden in onder andere Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Belgi├ź.

De kleding van Primark
De kleding van Primark is van goede kwaliteit. Tevens is het verkrijgbaar voor erg aantrekkelijke prijzen. Bij veel winkels zul je veel geld moeten uit geven voor een nieuwe outfit, bij de Primark is dat wel anders. Zo kun je bij hen voor slechts een paar euro al een hele nieuwe outfit aanschaffen. Dit geldt zowel voor vrouwen als voor mannen en kinderen. Ook kun je er een breed assortiment vinden met schoenen en andere accessoires.

Meer informatie
Benieuwd naar de Primark? Wil jij graag meer informatie over deze winkelketen? Kijk dan eens op de pagina van Primarkopeningstijden.net. Hier kun je meer informatie vinden over de Primark zelf, maar ook opzoeken wanneer de winkelketen van Primark in Nederland zijn geopend.

Bron: Primarkonlineshop.eu

Comments are closed.