rgnbg

De beste draaibank voor enkelstuks en kleine series

Sneller programmeren en sneller schakelen tussen producten – de STYLE CNC draaibank is onovertroffen in zijn klasse en biedt optimale flexibiliteit voor het draaien van een verscheidenheid aan producten in enkelstuks en kleine series . Hoewel voor deze machines vaak de term teach-in wordt gebruikt , de STYLE 4 Control biedt nog veel meer : het combineert de eenvoud van een teach-in draaibank met de functionaliteit van een volledige CNC machine . Alle STYLE machines zijn dan ook uitgerust met een snel en gemakkelijk te leren STYLE 4 Besturing : een intuïtieve touch control , ideaal voor enkelstuks en kleine series .

Europese A-merk componenten , stabiele bewerking met onze CNC-draaibank

Het gebruik van bekende Europese A-merk componenten en robuuste constructie zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en prestaties van de STYLE CNC draaibank . Voor de gebruiker met zeer hoge eisen , kunnen alle modellen worden geleverd met extra zware lagers (grotere boring ) , gewogen losse kop met een grotere diameter pinole en sterker hoofdmotor voor extra hoog koppel .

De zware gietijzeren frame met tweepersoonsbed prisma ` s zorgt voor stabiliteit en nauwkeurigheid . Het ontwerp van de STYLE CNC draaibanken is modern en professioneel .

De ergonomische kenmerken van het ontwerp zorgen voor een goede houding en optimaal plezier in het werk van de gebruiker .

hoogtepunten :

STYLE 4 Control met intuïtieve touch programmeren
Eenvoud gecombineerd met uitgebreide CNC -mogelijkheden
Optimaal voor enkelstuks en kleine series
CNC ervaring niet vereist
Robuust ontwerp en A – merk onderdelen voor betrouwbare bewerkingscentra
Gebruiksvriendelijk ergonomisch ontwerp
Verrassend goede prijs – kwaliteit verhouding

Comments are closed.