rgnbg

Dataverbruik van de consument

T-Mobile gebruikers gebruiken gemiddeld 4,1 GB aan data. Mensen met een abonnement T-Mobile zijn hiermee de grootste data gebruikers van Nederland. De meest voorkomende databundel onder Nederlanders is de databundel waarbij men 500 MB aan internet krijgt. Dit zijn twee resultaten uit een landelijk onderzoek.

Uit onderzoek is gebleken dat één op de drie Nederlanders met een mobiele databundel, een databundel van 500 MB heeft. Hoewel de databundel met 500 MB de meest gebruikte databundel is, is het niet de meest verkochte databundel van dit moment. Het datagebruik blijft geleidelijk aan stijgen, en de abonnementen die veelal afgesloten worden bedragen vaak een looptijd van twee jaar.

Verder is uit onderzoek gebleken dat vooral mensen die bij HollandsNieuwe een abonnement hebben afgesloten veelal gebruik maken van een databundel. Op afstand volgen providers zoals Vodafone, waarbij ongeveer 68% van de mensen een databundel bij hun abonnement Vodafone hebben afgesloten.

Tegenwoordig is het gewoon een vereiste om een databundel bij uw mobiele abonnement te hebben. De smartphone lijkt langzaam maar zeker de laptop te vervangen, want tegenwoordig hebben smartphones zoveel extra functies zoals Word, Excel en veel meer. Voor aanbieders liggen er dus vele kansen op het gebied van het aanbieden van abonnementen inclusief met een telefoon. Een goede smartphone is een vereiste voor de consument van tegenwoordig!

Comments are closed.