rgnbg

Dakdekker Lochem

Steeds meer mensen in Lochem willen graag zonnepanelen op hun dak, zo beginnen basisscholen hier ook steeds meer aan, omdat het een hoop energie bespaart. Laatst heeft een basisschool in Lochem ervoor gekozen om zonnepanelen te laten plaatsen door een dakdekker Lochem. De bijeenkomst was erg gezellig, ondanks dat het slecht weer was. Er was een klein feestje, omdat de zonnepanelen voor het eerst in gebruik werden genomen. Dakdekker Lochem had de zonnepanelen op het dak van de school gelegd.

Dakdekker Lochem

Ongeveer een half jaar geleden heeft ook een appartementengebouw in Lochem gekozen voor zonnepanelen van dakdekker Lochem. Dakdekker Lochem had een aantal soorten zonnepanelen en de bewoners hebben gekozen voor de panelen met het hoogste rendement. Er wordt steeds meer gesproken over het besparen van energie in Lochem. Er waren vooraf een aantal bijeenkomsten die georganiseerd waren door Lochem Energie, zodat alle bewoners op de hoogte waren van alle mogelijkheden die zonnepanelen hebben, hoeveel rendement er ongeveer per jaar te halen is en hoeveel het scheelt per bewoner op de energielasten. Dat kan best heel interessant zijn voor een gehele groep bewoners, omdat iedereen ervan kan profiteren. Als Dakdekker Lochem adviseren wij de bewoners van andere woongebouwen ook graag over de mogelijkheden die dit met zich mee brengt.

Bijeenkomst door Dakdekker Lochem

Binnenkort is er weer een informatieavond over zonnepanelen in de regio Lochem. Als dakdekker Lochem, dat gespecialiseerd is in het aanleggen van kwalitatief goede zonnepanelen, adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand. Meer weten? Ga naar de infoavond of neem contact met ons op!

Comments are closed.