rgnbg

Dakdekker in Almelo voor vakantiewoningen

Kantoorbediende Dakdekker in Almelo Sven Wegener werkt in de belangrijkste bezetting voor een callcenter. Na het werk bood hij “time to relax” massages in de woonkamer van zijn appartement in Berlin-Hellersdorf. Voor dit doel richtte hij een profiel in November over Mila, waarin hij verschillende massage pakketten vanaf 19 euro biedt. “De aroma-olie massage – is vooral populair een uur voor 34 euro”, gemeld de 38-jarige, die speelde een tijdvak van twaalf maanden training voor zijn part-time baan. Echter slechts twee of drie klanten per maand via Mila hun weg vinden naar Wegener salon, en acht procent van de verkoopcijfers stuurt Berlijn rechts op het portaal van de exploitant. Maar hij heeft grote plannen: “Ik wil een eigen massagestudio open!”

Wanneer de Amerikaanse taak konijn individuen van klussen schrijft, en de konijnen concurreren over wie krijgt de baan. Dat is–Mila maar 85 procent zijn de providers die hun diensten hier adverteren.

En soms iets groter wordt gemaakt van kleine begin. Twee Berliner bijvoorbeeld had opgeworpen 2013 een schoonmaak service, die ondertussen al tien werknemers heeft Mila-Europa-chef-kok Andromeda gerapporteerd: “veel mensen zien een kans om te brengen in de onafhankelijkheid in de aandeel economie.”

Comments are closed.