rgnbg

Coating

Het spuiten van een container met coating gebeurt in veel verschillende bedrijven, maar nergens krijg je het zo goed als bij ons. Wij zijn namelijk erkend spuiter van container coating en hebben veel grote bedrijven al geholpen met gepersonaliseerde containers. Het zijn vaak de wat grotere bedrijven die de moeite nemen om hun containers te spuiten, maar dit is eigenlijk erg jammer. Vooral de kleinere containers kunnen baat hebben bij gratis reclame door middel van het logo op de container. Dit doen wij bij een grote spuitbeurt altijd gratis en het zit bij de prijs inbegrepen.

Logo met container coating

Een mooi logo op uw container kan heel veel voordelen hebben. Zo kan er iemand langsrijden of langslopen die bij zichzelf denkt:  “wat een mooi project, van wie zou het zijn?” Als uw container met logo daar op dat moment naast staat is de persoon direct op de hoogte van de uitvoerder van het project. Daarom raden wij altijd aan om uw container te spuiten in de kleur van uw huisstijl. Daarbij voegen we dan uw logo en eventueel nog wat extra gegevens, zodat u door een gespoten container gratis reclame heeft. Dit is een groot voordeel, omdat het maken van reclame heel erg duur is. Ook offline reclame maken kan in uw voordeel zijn, in combinatie met online reclame.

Meer informatie over coating?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden door het gebruik van coating? Er zijn namelijk vele dingen mogelijk. Zo kunnen wij kunststof spuiten, hout of metaal. Voor iedere toepassing weten wij wel een oplossing. Bekijk onze website voor meer informatie of neem gerust contact met ons op.

Comments are closed.