rgnbg

Coaching met paarden

Zijn er problemen in uw team op werk? Of in uw thuissituatie? Dan wordt het wellicht tijd om daar iets tegen te doen. Soms helpt het niet meer om het gewoon maar af te wachten. Misschien wordt het wel steeds erger of loopt het uit de hand. Of wellicht heeft u alles al geprobeerd, maar weet u het gewoon niet meer. Wat dacht u van coachen met paarden? Paarden voelen emoties altijd erg goed aan, maar geven geen oordeel. Paarden zijn kuddedieren en daarmee de meest geschikte dieren voor coaching en therapie. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder… 

Sandra coachen met paarden

Sandra coachen met paarden, de naam zegt het al. Een coach met paarden. Door de inzet van verschillende opstellingen komt u er samen achter wat alle achterliggende gedachtes zijn van mensen in uw directe omgeving. Sandra streeft er naar om altijd het beste resultaat te bereiken, samen met u, samen met de groep.

Equine assisted coach

Zoekt u een equipe assisted coach? Dan bent u aan het juiste adres bij Sandra coachen met paarden. Sandra neemt u graag mee naar een plek van rust en geen veroordeling. Een plek waar u samen met anderen er achter komt wat er nou precies allemaal speelt. Bekijk de website voor meer informatie!

Comments are closed.