rgnbg

Candy Crush Soda Saga maakt hoge verwachtingen meer dan waar

Candy Crush Soda Saga houdt wereldwijd duizenden spelers in zijn greep. Zij hebben er lang op moeten wachten, maar beleven er momenteel groot plezier aan. Soda Saga is een vervolg van het zeer populaire spel Candy Crush. In dit spel kun je genieten van een groot aantal nieuwe en uitdagende levels.

Fantastische graphics
Candy Crush Soda Saga is absoluut een verbetering tegenover het oudere Candy Crush, dat in 2012 voor het eerst op de markt verscheen. Grafisch gezien ziet het spel er bijvoorbeeld fantastisch uit. Bovendien kun je meer kleurrijke snoepjes met elkaar combineren dan ooit. Probeer zoveel mogelijk combinaties te maken om een ‘booster’ te veroorzaken. De vele punten die dit oplevert helpen je hoogstwaarschijnlijk naar een hoger level.

Meer levels
Spelers zijn ontzettend enthousiast over Candy Crush Soda Saga. Ook het aantal levens is namelijk sterk uitgebreid. Daardoor kun je urenlang blijven spelen, zonder dat er ooit een einde komt aan het spel. In totaal heeft de Soda Saga versie 75 levels meer dan de oude variant. De eerste 25 levens zijn redelijk eenvoudig te voltooien. Daarboven krijg je steeds grotere uitdagingen voor je neus.

Betaalde opties
In principe is Candy Crush Soda Saga gratis te spelen. Voor actieve spelers is het wel handig om veel levens te hebben. Daarvoor zul je echter wel moeten betalen. Gratis of niet, het uitgebreide en verbeterde Candy Crush Soda Saga is een echte aanrader voor een middagje of avondje ontspanning.

Comments are closed.