rgnbg

Camerasysteem voor de beveiliging

Als u denkt aan het beveiligen van uw bedrijf, zal een goede CCTV camerasysteem één van de eerste dingen zijn waaraan u denkt. Want u kunt altijd op zo een systeem rekenen. Het vangt alles op die u normaal niet zou zien. Vooral in de avonduren wanneer u thuis bent, zal de camera alles opvangen van wat er rond uw gebouw gebeurt. Alleen bij het zien van een camera durven inbrekers niet bij een gebouw te komen.

De camerasystemen van Deurplus zijn precies wat u nodig heeft. Ze kunnen helemaal aan uw wensen voldoen. Of u overzicht wilt hebben of meer wilt concentreren op detail. U kunt ook kiezen tussen analoge HD-SDI systemen of IP systemen. Natuurlijk is een combinatie van de twee ook mogelijk. De camera’s leveren scherpe en heldere beelden. Ook beelden die in de avonduren gefilmd worden zullen gemakkelijk door te nemen zijn.

Dankzij de technologie heeft u tegenwoordig helemaal geen monitor nodig om alles te kunnen volgen. Alles wat u nodig heeft, is uw smartphone. U kunt door de dag heen uw mobiel tevoorschijn halen en zien wat de camera’s opvangen. U wordt ’s nachts op de hoogte gesteld wanneer de camera’s bewegingen registeren. U wordt dan een korte clip gestuurd van het geregistreerde beweging.

U gaat dus overal en altijd op de hoogte zijn van wat er gebeurt. Handiger kan het niet zijn. Neem vandaag nog contact op met Deurplus en vraag informatie over de testperiode van 4 weken die ze aanbieden.

 

 

Comments are closed.