rgnbg

Butter beschikbaar op Windows, Mac, iOS en Android

De nieuwe streaming dienst genaamd Butter zal ontwikkeld worden voor alle platformen en daarmee dus voor iedereen beschikbaar zijn. De app zal in eerste instantie gereleasd worden voor Windows en Mac. Kort daarna zullen de apps voor iOS en Android ook beschikbaar zijn. Het ontwikkelproces heeft helaas wat tijd nodig.

Butter heeft een naam groot te maken. De ontwikkelaars van dit programma zijn namelijk dezelfde als die van Popcorn. Popcorn Time is inmiddels wereldwijd bekent onder de film kijken vanwege het gemak waarmee de nieuwste films bekeken kunnen worden. Deze populariteit is wat gaan slinken door diverse nieuwsberichten waarin verteld wordt dat gebruikers van de dienst een boete kunnen ontvangen. Ook het hele illegale aspect van de dienst werd nadrukkelijk besproken.

Butter zal qua content slechts legale films toestaan. Dit zorgt ervoor dat het gebruik van Butter niet beboet kan worden. Hiermee zou Butter de eerste legale gratis streamingdienst kunnen worden. Hoe het filmaanbod er in de toekomst uit zal gaan zien is nog niet bekend, maar vooralsnog staan er al een aantal leuke titels tussen (ook al zijn het wat oudere films).

Download dus snel Butter en kijk gratis naar de leukste films die je in het overzicht kan vinden.

Comments are closed.