rgnbg

Boot voor feesten

Woonachtig in de omgeving van Deventer en Zutphen en wilt u binnenkort een feest organiseren op een unieke locatie waarbij zo’n 30 tot 350 personen worden uitgenodigd? Dan biedt de partyboot Deventer van Rederij Celjo uitkomst, want Rederij Celjo geeft u de mogelijkheid om deze partyboot af te huren. De partyboot is tegen uiterst scherpe prijzen te huren en daarnaast profiteert u ook nog eens van een enorm heerlijke keuken. Een feest op een boot zorgt altijd voor een unieke sfeer, dus pak uw kans en geef uw feest op deze partyboot Deventer!

Allerlei soorten feesten

De partyboot is voor allerlei soorten feesten af te huren. Of het hier nu om een verjaardag gaat of dat u bijvoorbeeld gaat trouwen. Rederij Celjo wilt de partyboot mogelijk maken voor iedereen en om deze reden geven zij u de mogelijkheid om de partyboot af te huren. De partyboot beschikt over een enorm goede keuken en hierdoor zullen uw gasten profiteren van de meest heerlijke gerechten. De partyboot is overigens ook af te huren voor zakelijke bijeenkomsten.

Rederij Celjo: De website

Wilt u meer informatie over het afhuren van de partyboot? Surf dan naar de website van Rederij Celjo en vraag gratis meer informatie aan!

Comments are closed.