rgnbg

Blankhouten kasten

Blankhouten kasten zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Wij hebben een groot assortiment in kasten zoals boekenkasten, kledingkasten maar ook dressoirs. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos en ook u kunt zelf uw eigen kast op maat laten maken. Zo kunt u op een eenvoudige manier een bijzondere kast kopen voor een betaalbare prijs.

Over het algemeen bieden wij de kasten onbehandeld aan. Dan krijgt u de kast afgeleverd in blank hout wat erg mooi is. U kunt ook de keuze maken om de kast zelf af te werken of wij kunnen dit ook doen. De mogelijkheden zijn eindeloos; u kunt kiezen voor een blanke lak, de kast kan gebeitst worden of hij kan in elke gewenste kleur worden geverfd. Zo kunt u van een eenvoudige kast uw eigen unieke kast maken geheel naar uw wensen.

De blankhouten kasten kunt u ook bestellingen met de afmetingen die u wilt. Heeft u een kast nodig met veel lades? U kunt bij ons zelf aangeven hoeveel lades u in u kast wilt hebben. Het is ook mogelijk om zelf te bepalen hoeveel deuren u in uw kast wilt hebben. Als u enorm veel kleding wilt opbergen in uw kledingkast kun u voor een kledingkast met zes deuren kiezen.  Ook een vitrinekast kunnen wij voor u op maat maken. U kunt hierbij denken aan handgreepjes, afmetingen en ook de kleur van de vitrinekast.

Het is ook een optie om een mooie boekenkast te bestellen. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden zoals een klassieke of een landelijke boekenkast. Of bent u op zoek naar een mooie boekenkast met open deuren? Wij kunnen alles voor u op maat boeken.

Wij hebben in ons assortiment een ruime voorraad van verschillende blankhouten kasten. Wilt u gemakkelijk online  U kunt altijd bij ons langskomen in de showroom in Meppel. Zo kunt u zelf een mooie kast uitzoeken. Ook wij kunnen u helpen bij het samenstellen van een mooie kast.

Comments are closed.