rgnbg

Beenmode is ook herenmode

Herenmode, waarschijnlijk denk je dan vooral aan mooie pakken, overhemden, broeken en jasjes. Dat is ook logisch maar vooral de ondermode zoals de sokken en kousen zijn nogal onderbelicht. Om ervoor te zorgen dat je kleding goed zit en heel de dag gedragen kan worden is het van belang de ondermode en beenmode goed voor elkaar te hebben.

De gehele dag dragen van nette schoenen kan soms pijnlijk zijn doordat veterschoenen niet heel ademend zijn en daarnaast een stugge pasvorm hebben. Het is dan van belang goede sokken te dragen. De sokken moeten in ieder geval goed ademend zijn zodat de voeten gelucht worden en eventueel zweet niet gaat irriteren. Zeker als de schoenen de gehele dag gedragen worden is het ook belangrijk iedere dag andere sokken te dragen. Daarmee wordt oud zweet van de voeten ontweken.

In het kader van herenmode zijn de herensokken ook onderhevig aan modetrends, tegenwoordig zijn door het steeds meer individualisch worden van de maatschappij ook allerlei designs op de markt gekomen die ervoor zorgen dat de sokken fashion geworden zijn. Dat is natuurlijk leuk maar als iemand normale zwarte herensokken wil dragen daar wel even naar op zoek zal moeten gaan.  In de grote winkelcentra van Nederland zoals Zuidplein in Rotterdam, Hoog Catharijne in Utrecht is genoeg herenmode te vinden maar ook in de binnenstad van Amsterdam kun je allerlei herenzaken vinden die toch ook wel zo af en toe mooie normale herensokken vinden. Zeker in de wat meer klassieke winkels.

Herenmode is dus niet alleen de bovenkleding maar zeker ook de onderkleding, daar begint het allemaal mee. Als dat niet lekker zit zal de rest van de kleding ook minder lekker zitten. Zorg dus voor een goed basis met het ondergoed en bouw vervolgens verder de kledinglagen op.

Comments are closed.