rgnbg

Bedrijfsrecherche inschakelen

Een bedrijfsrecherche kun jij inschakelen wanneer jij vraagtekens hebt bij bijvoorbeeld ontvreemding op de werkvloer. Als ondernemer zijnde kan het natuurlijk voorkomen dat jij werknemers in dienst hebt die totaal niet te vertrouwen zijn, en spullen ontvreemden die bij jouw onderneming behoren. Zo kan het zijn dat er een werknemer is die uit het magazijn allemaal spullen ontvreemd, en deze meeneemt naar huis of doorverkoopt op het internet. Het is hierbij zaak om direct een rechercheteam in te schakelen, zodat deze kan onderzoeken in hoeverre de fraude aan de gang is.

Meerdere zaken

Bedrijfsrecherche kun je ook voor andere zaken inschakelen, naast ontvreemding op de werkvloer. Het kan namelijk ook voorkomen dat een werknemer zich onrechtmatig ziek meldt, en gewoon met vrienden op vakantie is. Als jij dit als ondernemer vermoedt, dan kun je ook hiervoor een bedrijfsrechercheteam inschakelen, die dit gaat nakijken. Zij zullen een onderzoek starten naar de werknemers waarvan jij denkt dat er iets mis mee is. Het rechercheteam zal vervolgens een verslag uitbrengen, waardoor jij antwoorden op al jouw vragen krijgt.

Wil ook jij een recherchebureau inschakelen? Dan zit je bij Rebuss aan het goede adres! Surf naar de website van het bureau, en vraag direct een gratis intake aan!

Comments are closed.