rgnbg

Babyfoon aanschaffen!

Het is een regenachtige zaterdagmiddag, al na de klok van vijven, als ik me opeens bedenk dat ik nog een bijdrage moet leveren aan de baby uitzet voor mijn zus. Laatst heb ik bedacht om een babyfoon te kopen, maar ik wist niet precies welk type babyfoon geschikt is en heb de aankoop daarom even uitgesteld. Bovendien wist ik helemaal niet zeker of ze misschien zelf al een babyfoon heeft gekocht. Ik besluit snel de fiets te pakken en te racen naar de dichtstbijzijnde winkel met producten voor de baby uitzet. Hopelijk is deze nog open, anders kan ik geen babyfoon meer kopen! Je kunt het eigenlijk niet maken om zonder cadeautje op kraamvisite te gaan en stel je nu eens voor dat de bevalling vannacht plaatsvindt. Dan komt morgen iedereen langs met een bijdrage aan de baby uitzet en dan zou ik zeker helemaal niets hebben. Dat is mijn eer te na!

Terwijl ik de longen uit mijn lijf trap, bedenk ik me hoe stom het van me is dat ik me afgelopen week niet wat beter heb verdiept in een babyfoon. Want nu weet ik natuurlijk nog niet welke ik moet kopen. En wat als ze al een babyfoon heeft? Ik had haar natuurlijk moeten bellen, maar dat heb ik nagelaten. Het leek me niet leuk om aan haar te vragen of ze al een babyfoon heeft, dan zou de verrassing helemaal weg zijn. Ik had natuurlijk moeten vragen hoe haar baby uitzet er tot dusver uitziet. Dan had ze uit haar zelf wel verteld welke producten ze al heeft. Misschien is het ook wel beter als ik iets anders koop. Van bijvoorbeeld kleertjes kun je niet genoeg in de baby uitzet hebben, die kunnen altijd wel gedragen worden. Al hijgend bereik ik eindelijk de enige winkel die ik ken met spulletjes voor een baby uitzet. Balen, hij is al gesloten!

Wat nu? Straks vindt de geboorte komende nacht al plaats en heb ik geen aanvulling voor haar baby uitzet. Wat zal ik dan een modderfiguur slaan. Ik besluit naar huis terug te keren en online te kijken naar iets leuks voor de baby uitzet. Het nadeel is natuurlijk wel dat het lastig zal zijn om nog vanavond een eventuele bestelling te ontvangen. Het kan in elk geval geen kwaad even te kijken, dan krijg ik in elk geval alvast wat kennis over de keuzemogelijkheden en bijbehorende specificaties.

Comments are closed.