rgnbg

Apple iPad repareren

Apple iPad reparatie

Een nieuw toestel betekent nieuwe mogelijkheden. Totdat hij kapot gaat. Ik had nog maar net een weekje mijn iPad, of ik liet hem vallen waardoor het scherm gebarsten was. De iPad was niet meer bruikbaar, en ik begon dus gelijk dezelfde middag met googlen naar een reparatiebedrijf in de buurt van Velserbroek, met voorkeur naar Haarlem. Ik vond er al snel een in de Waarderpolder in Haarlem, wat makkelijk te bereiken is; VistaRepair. Ik reed er gelijk naartoe binnen tien minuten, en stapte het pand van VistaTelecom binnen, waar VistaRepair blijkbaar onderdeel van is. Ik stelde mijn vraag, en ondanks dat ze niet gelijk aan de iPad konden beginnen vanwege andere reparaties, zou hij binnen een uurtje klaar zijn. Ik leverde dus mijn iPad in, kreeg wat te drinken, en ging aan de grote “wachttafel” zitten om wat tijd te doden op m’n telefoon. Met een minuutje of 50 zag ik mijn iPad weer, in de oude vertrouwde staat; zonder schermbreuken. Ik rekende af, kreeg een factuur, en moest er snel weer vandoor.

VistaRepair heeft mij snel en goed aan een iPad reparatie geholpen, en daarvoor ben ik hun dankbaar. Ik vond het proces zeer soepel verlopen; geen verassingen, geen gekkigheid, gewoon goede service! Daarom raad ik VistaRepair aan aan wie snel een iPad wil laten repareren bij een professioneel bedrijf die uitstekende service verleent.

Comments are closed.