rgnbg

Alle belangrijke voedingstoffen in 1 drankje

Je kunt de dag gezond en vol met energie beginnen door groene smoothies maken, want hierin zitten alle belangrijke voedingstoffen.

Een groene smoothie maken

Groene smoothies maken is hartstikke makkelijk. Je hebt enkel een blender nodig met wat groente en fruit. Je stopt dan de groente en fruit in de blender, daarna doe je 2 glazen water erin en laat je het 1 minuut draaien. Je kunt de groene smoothie daarna gelijk opdrinken wat heel gezond is en het is ook nog eens hartstikke lekker. De groene smoothies zijn koud ook heel lekker en dit kun je maken door een handvol ijsklontjes in de blender te gooien.

Je kunt elke dag groene smoothies maken en drinken. Wel is het hierbij belangrijk om de variatie erin te houden. Gebruik dus verschillende soorten groente en fruit. Er zijn genoeg soorten groente en fruit, waardoor je wel elke dag een andere combinatie kan maken.

Verzadigde vetten

Het is ook slim om nog een extra ingredi├źnt toe te voegen bij het groene smoothies maken, namelijk iets met verzadigde vetten. Je lichaam heeft verzadigde vetten nodig om het meeste uit de vitaminen en mineralen te halen. Vooral voor mensen dat ook willen afvallen, is het belangrijk om iets met verzadigde vet aan de groene smoothie toe te voegen.

De meeste mensen doen kokosolie, melk, yoghurt, lijnzaad, chiazaad of rauwe eieren in hun groene smoothies. Dit zorgt er voor dat er ook verzadigde vetten in de smoothie zit. Zo heb je alle voedingstoffen dat je lichaam nodig heeft in 1 gezonde en lekkere drankje.

Comments are closed.