rgnbg

3d scanner software erg handig

Een 3d scanner is de laatste tijd heel erg vaak in het nieuws geweest. Er wordt in Amsterdam zelfs een met een 3d printer een huis gebouwd en zo zijn de laatste tijd nog wel veel meer projecten in het nieuws. De technologie stelt de laatste jaren helemaal niks meer voor, zo kun je tegenwoordig ook een 3d scanner vanuit je hand gebruiken. Dit houdt in dat je zelf in je iets op een 3d systeem kunt vast leggen.

Dit is niet het enige, want naast dat de 3d scanner het object gaat het ook nog de kleuren van het object meenemen. Dit houdt dus in dat je tegenwoordig met je handen iets in 3d vorm kunt scannen en het later op je computer terug kunt zien. Het gaat hiet niet om hele grote gebouwen, maar om de kleine dingen. Als je iets ziet kun je het scannen en later op de computer helemaal uitzoeken. Echt duur is ook een ander verhaal. De kosten voor zo’n scanner zijn nog geen driehonderd en vijftig euro.

3d scanner software

Wilt u meer weten over 3d scannen en alle mogelijkheden hiervan? Klik dan op de kop van deze alinea. Deze link verbind u door naar de website met meer informatie over dit onderwerp en zal ervoor zorgen dat uw kennis op het gebied van 3d scanners nog groter wordt! Veel succes en bedankt voor het lezen van dit blog!

Comments are closed.