rgnbg

Youforce, jouw HR-tool

Youforce is een nieuwe tool van loonbureau Raet. Het is tool die alle HR-processen binnen een bedrijf samenbrengt in een online HR-platform. Youforce biedt de HR medewerker een overzichtelijke HR-omgeving die makkelijk toegankelijk en gebruikbaar is.

Het protaal wordt gepersonaliseerd in de eigen huisstijl en is aanpasbaar voor alle medewerkers van de organisatie. De mederwerkers kunnen zelf makkelijk toegang krijgen tot hun eigen HR-gegevens via een online portaal dat toegankelijk is via internet of in hun smartphone. Het enige wat ze nodig hebben is een apparaat en een internetverbinding. Youforce wordt altijd ge-update met de nieuwste software. Daardoor hoeft een onderneming zich niet bezig te houden met het vernieuwen van de software en hardware voor hun administratie. Verder ondersteunt Youforce ook alle relevante wetgevingen en cao’s voor de sector waarin de klant actief is.

Met een speciale login voor de salarismedewerkers en de HR managers en een certificaat is de toegang tot het portaal goed beveiligd. De gegevens zijn dus goed beschermd. Ook is het mogelijk om veilig HR gegevens uit te wisselen met andere administratie programma’s. Zo kan Youforce gekoppeld worden aan een salarispakket om de personeelsgegevens met de salarisverwerking te koppelen. Die koppeling zorgt voor een veel efficiëntere manier van werken.

Men kan kiezen voor twee verschillende manieren van toepassing van Youforce: de full service of de self service. Als het bedrijf bekwame HR medewerkers heeft, is de self service een goede keuze. Dan wordt het Youforce systeem geïnstalleerd binnen het bedrijf en staan de HR mederwerkers in voor het verwerken van alle gegevens in het systeem. Natuurlijk staat Raet wel bij wanneer er vragen of problemen voorkomen. Wanneer een bedrijf zelf onvoldoende kennis en/of capaciteit heeft om zich met de HR verwerking bezig te houden, is de full service een goede keuze. Dan wordt de volledige administratie uit handen gegeven.

 

Comments are closed.