rgnbg

Weer als jong met botox of fillers

Aan de ene kant wordt gezegd dat je jezelf moet zijn en dat je je niets aan moet trekken over wat jouw omgeving van je vindt en dat is natuurlijk helemaal waar. Maar aan de andere kant zijn mensen op zoek naar een status bij andere mensen. De inhoud van die status verschilt wel bij iedereen. De inhoud van deze status wordt bepaald door wat iemand denkt dat in zijn of haar omgeving goed wordt gevonden, waardoor mensen op andere mensen over willen komen zoals ze denken dat mensen in hun omgeving gezien willen worden.

Een veel voorkomende gedachte die in de maatschappij wordt uitgedragen is dat mensen er goed uit moeten zien. Mensen die goed bij dat beeld aansluiten hebben meer kans op het krijgen van bepaalde posities in hun carrière dan mensen die wat minder goed bij dat beeld aansluiten. De kwaliteiten van mensen spelen natuurlijk ook een rol in de selectieprocedure, maar wanneer er geen verschil is tussen twee sollicitanten wordt er uiteindelijk toch gekozen voor de sollicitant die het beste aansluit bij wat de beoordelaar belangrijk vindt.

Jonge en aantrekkelijke mensen hebben daardoor meer kans op het krijgen van bepaalde posities in hun carrière dan mensen die wat minder goed bij dat beeld aansluiten. Daardoor hebben jonge mensen meer mogelijkheden in hun carrière dan mensen die wat minder van die eigenschappen hebben.

Het is daarom erg belangrijk om er goed uit te zien. Veel vrouwen willen er beter uit zien vanwege deze maatschappelijke drang. Daardoor doen sommige vrouwen aan plastische chirurgie of aan een cosmetische behandeling. Zo komt het dat veel vrouwen een behandeling doen met fillers en botox. Injectables zijn zo heel populair zoals bijvoorbeeld injectables Rotterdam. Zo worden botox en fillers gebruikt om iemands gezicht er jong uit te laten zien wat ten goede komt van de hele persoon.

Comments are closed.