rgnbg

Waaraan moet je denken bij het kopen van een trampoline?

Een trampoline kopen lijkt niet moeilijk, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Je moet op verschillende onderdelen letten en aan bepaalde dingen denken. In dit artikel ga ik vertellen wat de belangrijkste aspecten zijn tijdens het aankoopbeslissingsproces van een trampoline.

Om te beginnen is er de vorm van de trampoline. Je kan kiezen voor een rechthoekige trampoline en een magic circle trampolines. Welke trampoline je kiest is afhankelijk van de ruimte in je tuin en de vorm van je tuin. Op het moment dat je een vrij smalle, vierkante tuin hebt in waar je een trampoline in wilt zetten is het slim om voor een rechthoekige trampoline te kiezen. Je kan het misschien al een beetje uit de tekst opmaken, maar de afmeting van een trampoline is belangrijk. Je moet goed in overweging nemen hoeveel ruimte je kan missen voor een trampoline en of dit niet ten koste gaat van overige dingen die je in de tuin wilt doen zoals zitten, planten of in de zon liggen.

De trampolines verschillen ook in prijs. Rechthoekige trampolines zijn duurder dan ronde trampolines. Dit komt omdat er meer ijzer verwerkt zit in het frame en dit komt de kostprijs niet ten goede.

Je moet er ook over nadenken hoeveel waarde je hecht aan het veilig trampoline springen. Bij een ronde trampoline is het namelijk zo dat alles naar het midden valt. Op het moment dat je springt ben je geneigd om te veren richting het centrale punt van de trampoline. Hierdoor moet je wat bewuster en gecontroleerde springen. Bij een vierkante trampoline is dit niet het geval. Hier kan je aan de zijkant van de trampoline springen zonder dat je (in kleine maten) naar het midden getrokken wordt. Een veiligheidsnet voor trampoline is een goed idee om er voor te zorgen dat niemand van de trampoline afvalt en zich bezeert.

Comments are closed.