rgnbg

Voel je veiliger met van Zwitserland

Heb je een achteruitrijcamera gekocht? Dan ben je waarschijnlijk al tegen het probleem aangelopen dat elk merk zijn eigen stekkers gebruikt. Het is dus heel moeilijk om jou camera aan iemand anders uit te lenen of andersom dat iemand zijn monitor aan jou wilt lenen. Want de kabels passen dan vaak niet. Jou hele achteruitrijcamera set wordt bijna waardeloos als er iets uit de set kapot gaat. Dit is natuurlijk niet iets waar je op zit te wachten

Echter ook hier zijn oplossingen voor gekomen. Ook al zijn deze nog niet zo praktisch als dat zou kunnen, want het verschil tussen de camera’s verdwijnt niet als er een oplossing is gevonden om monitors en camera’s beter op elkaar te laten aansluiten. Dit kan met de camera’s van van Zwitserland. De camera’s en monitors van van Zwitserland kunnen op elk ander merk worden aangesloten. De van Zwitserland monitors passen op elke camera en de van Zwitserland camera’s passen op elke monitor. Mocht het toch niet passen dan is er altijd wel een kabel beschikbaar die je op aanvraag bij van Zwitserland kunt kopen.

Met het materiaal van van Zwitserland hoef je je daarom nooit meer druk te maken om een camera die kapot gaat of om een monitor die het niet doet, want als je spullen bij van Zwitserland koopt maakt het niet uit welke camera of monitor je thuis hebt staan, je kunt ze toch wel in elkaar pluggen.  Het enige nadeel is dat je dit probleem alleen met van Zwitserland kunt oplossen, hierdoor wordt je toch een klein beetje afhankelijk van het bedrijf. Aan de andere kant is er wel een groot voordeel. Want als je materiaal van van Zwitserland hebt, kun je wanneer er als je ver weg bent iets kapot gaat, elk ander materiaal aanschaffen omdat het toch wel past. Dit maakt dat je rustiger op vakantie kunt gaan.

Comments are closed.