rgnbg

Verwijder uw roetfilter!

Als u een (nieuwe) diesel heeft is de kans zeer groot dat er een roetfilter in de auto zit. Een roetfilter filtert kleine roetdeeltjes doordat deze deeltjes te groot zijn om door de laatste buisjes in het filter te komen. Deze blijven vervolgens hangen in de filter en worden verbrand door de temperatuur flink te laten stijgen. Dit is ontzettend goed voor de natuur, maar kost u extra brandstof, onderhoud en soms zelfs een nieuwe roetfilter. Iets aan doen dus. Verwijder uw roetfilter!

Meer over roetfilter verwijderen

Een roetfilter is zoals hierboven werd genoemd, goed voor het milieu. Het is echter zo dat het extra brandstof kost om de temperatuur in het filter te laten stijgen zodat de deeltjes verbrand kunnen worden. Bovendien kan het filter verstopt raken, ondanks dat de deeltjes verbanden. Dit kost u veel onderhoudskosten en soms zo nu en dan een nieuwe filter. Dit kost u allemaal veel geld en is niet goed voor de auto. Kies er daarom voor om voor een vaste lage prijs de roetfilter op een handige manier uit te schakelen. Dit doet u bij Roetfilter Verwijderen.

Roetfilter Verwijderen

Ga naar de website van roetfilter verwijderen voor alle informatie, prijzen en contactgegevens en laat de roetfilter uit BMW verwijderen.

Comments are closed.