rgnbg

Torrents Time vs Popcorn Time

Rekening houdend met alle VPN intimidatieacties de plaats, niet te staken en gestaakt te noemen brieven van ISP’s, piraterij is niet zonder risico’s zoals het vroeger was. Dat gezegd hebbende, is het een heel stuk handiger dan vroeger, dankzij een nieuwe plugin genaamd Torrents Time waarmee gebruikers te streamen video van The Pirate Bay en anderen recht in hun browservenster.

Torrents Time alleen gemaakt zijn debuut vorige week, maar populaire torrentsite The Pirate Bay heeft al ondersteuning toegevoegd. Dit is niet de enige site die de plug-in kan gebruiken – een site kan, het gewoon nodig heeft om ondersteuning toe te voegen via code op GitHub . Een gebruiker een poging om een torrent te streamen voor de eerste keer wordt gevraagd om de plugin te installeren, dan is de video begint te spelen zodra genoeg van is gedownload.

Zie ook:  Popcorn Time kun je piraat uit een browservenster, en de makers willen het legaal

Zoals de naam al doet vermoeden, Torrents Time is vrij gelijkaardig aan Popcorn Time.Het verschil is dat ten minste eenmaal de plug is geïnstalleerd, kan deze worden gebruikt met elke torrent site die het ondersteunt. Dit maakt het iets moeilijker op te sporen en te stoppen, zoals het geval was met Popcorn Time en Popcorn Tijd online was.

Natuurlijk, er is een vangst. Net als bij Popcorn Time, zal Torrents Time gebruikers te zien krijgen een waarschuwing dat hun IP-adres wordt blootgesteld, samen met een advertentie voor een VPN-dienst, die in dit geval is ingebouwd in de plugin. U kunt zich aanmelden voor $ 2, maar dit is eigenlijk slechts een drie-dagen trial. Voor de dag-tot-dag te gebruiken zal de dienst kost je $ 12 per maand of $ 70 per jaar.

De VPN-dienst wordt geadverteerd is Anoniem VPN, wat een affiliate programma dat de makers van Torrents Time zeker gebruiken biedt. Voorlopig kan dit lijkt slechts een druppel in de emmer, maar de makers verwachten dat de dienst om snel te groeien.

Comments are closed.