rgnbg

Thuis catering laten verzorgen

Bent u woonachtig in Zutphen en heeft u binnenkort een speciale gelegenheid waarvoor u catering wilt laten verzorgen? Hiervoor kunt u terecht bij De Heideroos. De Heideroos verzorgt onder andere catering in Zutphen. Hierbij heeft u enorm veel verschillende mogelijkheden en bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Dankzij De Heideroos kunt u uw aandacht volledig richten op de aanwezige gasten. 

Catering

De mogelijkheden bij De Heideroos zijn enorm. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een compleet buffet te laten verzorgen door deze cateraar. Maar ook als u op zoek bent naar wat kleiners en als u bijvoorbeeld een hapjesbuffet wilt kunt u hier terecht. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een geheel diner te laten verzorgen. Dit gaat van een drie gangen diner tot een zeven gangen diner. Bovendien kunt u hier ook terecht voor het meubilair. Hierbij kunt u onder andere denken aan hangtafels.

Contact

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een keer contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken? Bezoek dan direct de website van De Heideroos. Hier kunt u terecht voor de contactgegevens. Op de website kunt u ook alvast bekijken wat zij voor u zouden kunnen betekenen. Via de website kunt u ook een offerte aanvragen.

Comments are closed.