rgnbg

Star Wars Battlefront: De grootste bèta in de geschiedenis van EA.

Star Wars Battlefront verscheen in het jaar 2004 door de ontwikkelaar Pandemic. Star Wars Battlefront mocht dan wel de natte droom zijn van iedere Star Wars fan, kwalitatief kon het geen even hoge toppen scheren. Daarnaast de sequel bleef net boven de middelmaat steken. Vele van ons vroegen zich af wat er zou gebeuren als de DICE de kans zou krijgen om aan de game te werken. En kijk! Alsof te Force ermee gemoeid is, belandt de reeks na alle omzwervingen nu eindelijk waar ze eigenlijk altijd al heeft thuisgehoord… Namelijk DICE (dat eigendom is van EA). Het EA team maakt zich nu klaar voor de release op 26 november 2015. Kun jij niet wachten om deze game in huis te halen, kies dan voor pre-order Star Wars Battlefront kopen!

Star Wars Battlefront biedt splitscreen

DICE besloot alvast om schoonschip te maken met het verleden. Niet iedereen is even blij met de muliplayer hier hebben zij natuurlijk ook aan gedacht. Hoewel Battlefront geen verhaalmodes heeft, kan je zowel online als offline (splitscreen) cp-op terecht in Missies, waar je het opneemt tegen gestuurde vijanden. Ben jij benieuwd wat van extra’s Star Wars Battlefront nog meer te bieden heeft? Kies dan voor Star Wars Battlefront kopen en ontdek het allemaal zelf!

Star Wars Battlefront bestellen

Star Wars Battlefront bestellen kun je eenvoudig doen door op één van de linkjes in deze blog te raadplegen. De 2 linken zijn verbonden met een online gamekey store, waarbij het mogelijk is om digitaal een code te bestellen waarmee je de game legaal kunt downloaden en activeren. Het voordeel hiervan is dat alle games scherp gesprijst zijn en direct na bestellen speelbaar zijn. Voor meer informatie over deze methode, raadpleeg dan de website.

Star Wars Battlefront kopen

Comments are closed.