rgnbg

Sportuitrusting

Wanneer jij een sport gaat beoefenen moet je hier vaak attributen voor kopen. We gaan daarom eens op een rijtje zetten wat je voor de populairste sporten in Nederland nodig hebt. Zo kun je als ouder eens kijken wat er nou bij komt kijken om je zoon of dochter op een sport te doen. Dit is namelijk helaas nog wel eens te duur voor mensen.

 

Voetbal

 

Voor voetbal heb je eigenlijk een standaard uitrusting nodig. Om te beginnen natuurlijk het tenue van de vereniging waar je speelt. Dit zal voor in de jeugdjaren een duur grapje zijn omdat kinderen dan natuurlijk nog vol in de groei zijn. Naast het tenue heb je natuurlijk de voebalschoenen die nodig zijn. Omdat voetbalschoenen noppen hebben er nog wel eens slidings worden gemaakt is het ook verplicht om scheendekkers te dragen.

 

Tennis

 

Uiteraard kan je niet tennissen zonder tennisracket. Ook tennisrackets dienen met je mee te groeien in de loop van je jeugd. Bij tennis draag je gewoon sportkleding, dit kun je zelf zo goedkoop of duur maken als je zelf wil. Daarnaast zijn er ook nog de tennisschoenen die moeten worden aangeschaft. Verder is dit met uitzondering van tennisballen wel een beetje de outfit.

 

Hockey

 

Hockey doe je met een stokkie, dat weten we allemaal. Een hockeystick is daarom een must om te hebben. Naast de hockeystick draagt ook bijna iedereen wel een handschoen tegenwoordig. Om het kunstgras te beschermen die je ook hockeyschoenen te dragen. Daarnaast heb je natuurlijk ook weer de clubkleuren nodig om te verdedigen.

 

Basketbal

 

Voor basketbal heb je eigenlijk helemaal niet veel nodig. Om te kunnen basketballen bij een vereniging moet je uiteraard weer het tenue kopen. Daarnaast heb je ook basketbalschoenen nodig. Deze heb je in allemaal verschillende soorten en maten dus er is voor ieder wat wils.

Comments are closed.