rgnbg

Sneaker liefhebbers

Heel sneaker liefhebbend Nederland zat een paar weken geleden gespannen achter hun computers. Deze schoenen fans zaten met spanning te wachten op de lancering van de nieuwe Yeezy 750 Boost’s. Want duizenden schoenen fans van over de hele wereld hoopten deze nieuw pareltjes te kunnen bemachtigen, maar de oplage van de schoenen was zeer klein. Wereldwijd zijn er maar 9000 paar verkocht, een groot verschil in vraag en aanbod dus. De sneakers hadden een prijskaartje van 350 dollar en bijna onmiddellijk uitverkocht. Nu vraag je je zeer waarschijnlijk af: wat is zo bijzonder aan deze schoenen? De hype rondom deze nieuwe Yeezy 750 Boost’s is waarschijnlijk gecreëerd door het meester brein Kanye West, maar misschien toch de internationale sneaker gigant Adidas.

 

De combinatie van de twee levert waarschijnlijk de gouden uitkomst. Kanye West had al eerder een samenwerking gedaan met internationale sneaker gigant en grootste concurrent van Adidas, namelijk Nike. Maar het Amerikaanse bedrijf Nike gaf West niet volledige en artistieke vrijheid. De royalty’s van de schoenen kon hij al helemaal vergeten. Daarom was rapper West dus niet tevreden en nam hij na het ontwerpen van enkele schoenen afscheid van Nike.

 

Vlak na de breuk met Nike, zocht Adidas contact met West. Zij boden hebben alle vrijheid, wat West natuurlijk zeer aansprak. Het Duitse bedrijf Adidas was op dat moment al zeer veel in de publiciteit met het Stan Smith model en de Superstar sneaker. Dit jaar zetten zij in op de Gazelle sneaker. Maar de combinatie van rapper West en de sneaker gigant Adidas bleek de perfecte samenwerking. Een zogenaamde match made in heaven. Al vanaf het eerste model werd er een enorme omzet gedraaid met als gevolg een enorme winst.

 

Om je schoenen in goede conditie te houden is er speciale verf voor schoenen die geschikt is voor alle soorten schoenen. Probeer ook eens de witte schoenverf, die jouw witte schoenen mooi houdt.

Comments are closed.