rgnbg

Schuifhek maken? ROMASS helpt u verder

Wilt u een schuifhek maken en zoekt u nog naar een vakkundige monteur die u hierbij kan helpen? Zoek niet verder. De monteurs van ROMASS staan voor u klaar om de problemen met uw schuifhek op te lossen. We begrijpen dat een defect schuifhek vervelende situaties op kan leveren en zijn daarom 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om een storing aan te melden.

Defect schuifhek maken

ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types schuifhekken, garagedeuren en rolluiken in heel Nederland. Al onze monteurs zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten. Tevens beschikken ze over een servicebus met een ruime voorraad van onderdelen van alle merken schuifhekken.

Wanneer u een van onze ervaren monteurs inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat de reparatie snel en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Ze gaan eerst achterhalen wat het probleem veroorzaakt. Het kan zijn dat er onderdelen defect zijn of dat een hek niet goed is afgesteld waardoor het niet goed meer kan functioneren. Zodra de monteur de oorzaak achterhaald heeft, gaat hij aan de slag om het probleem op te lossen.

Defecte onderdelen worden vervangen en uw hek wordt weer goed afgesteld zodat deze weer optimaal kan functioneren. Dankzij de ruime voorraad van onderdelen in de servicebus, kunnen de meeste problemen direct op locatie opgelost worden. Indien er een onderdeel niet op voorraad is, wordt deze direct besteld. Zodra het missende onderdeel binnen is, komt er een monteur langs om deze te monteren.

Een monteur inschakelen voor een schuifpoort reparatie?

Wilt u een van onze ervaren monteur inschakelen voor de reparatie van uw schuifpoort? Dit kan snel en eenvoudig via onze website of telefonisch. Door op onze website ons online aanmeldingsformulier in te vullen, dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Wilt u liever telefonisch een storing aanmelden? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 085-7822730.

Wilt u meer informatie over onze storingsdienst? Ga dan snel naar onze website of neem contact op.

Comments are closed.