rgnbg

Op zoek naar een verpakkingsbedrijf?

Bent u op zoek naar een verpakkingsbedrijf voor bepaalde voedingsproducten? Wilt u dat alle producten op een professionele manier verpakt worden? Herkenbaar voor de consument? Kies dan altijd voor iemand die u uitstekend kan helpen hierbij. Als u kiest voor het juiste bedrijf weet u in ieder geval zeker dat u goed wordt geholpen en dat u er altijd van verzekerd bent dat u het juiste heeft. Bij Macropack bent u aan het juiste adres hiervoor. Macropack is een co-packer en loonverpakker voor vloeibare, poedervormige producten en stukgoederen. Een uitgebreid machinegebied hebben ze, waardoor er allerlei verschillende soorten mogelijkheden ontstaan. U vindt dus altijd de juiste verpakkingsvorm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zakjes, stickpacks, pillowbags, stazakken, doypacks, voorgevormde zakken, spouted pouches en potten. 

Macropack

Macropack heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Hierdoor kunnen ze u goed helpen bij het verpakken van uw producten. Heeft u nog vragen over bepaalde processen bijvoorbeeld? Macropack is u graag van dienst en beantwoord met alle plezier uw vragen!

Iemand nodig voor co-packing?

Zoekt u iemand voor co-packing? Ga dan voor de hulp van Macropack en weet zeker dat u altijd goed wort geholpen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Surf dan naar de website van Macropack voor meer informatie. Zij zijn u in ieder geval graag van dienst!

 

Comments are closed.