rgnbg

Onderdelen en reparatie bij deze fietsenwinkel in Haarlem

In Nederland wordt er ontzettend veel gefietst. We gebruiken het niet alleen om naar ons werk of naar school te komen, maar doen het ook als hobby of als sport. Fietsen is makkelijk, snel en gezond en we zijn het nou eenmaal gewend. Precies om die laatste reden is het daarom heel vervelend als er iets defect of mist aan uw fiets. U kunt ineens niet meer fietsen en daarom is het tijd om uw fiets te (laten) repareren bij deze fietsenwinkel in Haarlem.

Meer over VVR Parts

VVR Parts is een (online) fietsenwinkel, maar ook een fietsenmaker. Wat er ook met uw fiets aan de hand is, u kunt het bij of met VVR Parts regelen. U kunt bijvoorbeeld naar de winkel komen of de website te bezoeken om te kiezen uit een van de vele onderdelen uit het assortiment. Er zit vast iets bij wat precies past bij uw fiets en wat ervoor zorgt dat u snel weer de weg op kunt. Daarnaast is het mogelijk om uw fiets op te laten halen of om de fiets te brengen en deze door VVR Parts te laten repareren.

Langskomen

Kom langs tussen 08:00 en 22:00 in de winkel voor het kopen van onderdelen of voor reparatie, of bezoek de website die 24 uur per dag en 7 dagen in de week is geopend.

 

Comments are closed.