rgnbg

Makkelijk om verbandmiddelen te bestellen bij The Medical Store

Hoewel het vroeger niet makkelijk was om de juiste medische producten zoals verbandmiddel te bestellen, gaat dat nu beter dan ooit.  The Medical Store wilde het online bestellen van medische producten makkelijker maken en dat is zeker gelukt. Via de website kunt u makkelijk verbandkoffers kopen of aanvullen of ambulances en EHBO posten huren. Voor alle medische diensten en producten moet u dus bij The Medical Store zijn.

Meer over The Medical Store

The Medical Store is een webshop die u kan voorzien van alle medische producten, maar ook diensten. Via de online module kunt u gemakkelijk zien welke onderdelen van uw verbandkoffer er missen, zodat u deze kunt aanvullen. De levering is 24 uur. Heeft u ondanks de online module hulp nodig? U kunt altijd advies krijgen of zelfs een volledige analyse tere plaatse. Bij een bestelling vanaf 100 euro wordt uw bestelling franco geleverd. Diensten zijn ook erg makkelijk. Huur via de website een EHBO post of een ambulance.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de producten of het huren van een ambulance? Ga dan naar de website voor alle informatie of informeer over praktische zaken en prijzen via de contactgegevens die u op de website vindt. Hier kunt u ook advies krijgen of afspraken maken.

Comments are closed.